Private label – artikelen met eigen logo

Hebt u een bekend merk op de markt, dan kunt u dat nog sterker maken met werkhandschoenen of andere veiligheidsuitrusting voorzien van uw eigen logo (Private Label).

VELE JAREN ERVARING MET PRIVATE LABELS


OX-ON biedt Private label veiligheidsproducten zowel uit ons standaard assortiment als via speciale bestelling.

Wij werken samen met een groot aantal leveranciers in Europa en Azië. Deze samenwerking is gebaseerd op hechte en langdurige partnerschappen. Dit betekent dat we diepgaande kennis hebben van onze leveranciers, inclusief hun ethische en ecologische handelwijze. Het is uw garantie voor een hoge, uniforme kwaliteit.

 

Naast onze nauwe partnerschappen met leveranciers heeft OX-ON in samenwerking met de Abena Group in-house Research and Development-afdelingen opgezet in China, Vietnam en India. Alle activiteiten worden aangestuurd door de afdeling in Shanghai, die onder Deens management staat en 24 medewerkers in dienst heeft die taken uitvoeren zoals leveranciersaudits en voortdurende controles.

 

WIJ NEMEN VERANTWOORDELIJKHEID – DE UN GLOBAL COMPACT

 

Doordat wij dicht bij de productie zijn gevestigd, kunnen wij ervoor zorgen dat Aziatische leveranciers voldoen aan onze kwaliteits- en leveringsvereisten en naar behoren handelen volgens de tien principes van het UN Global Compact, waaronder maatschappelijke verantwoordelijkheid, mensenrechten en verantwoordelijkheid voor het milieu.


Laten we samenwerken om de juiste producten, kwaliteit en prijzen te vinden die bij uw merk passen.

Neem contact met mij op over wat er wordt gezegd over Private label-artikelen

Uw contactgegevens

Ik zou graag met OX-ON in gesprek gaan over Private label-artikelen in de volgende productcategorieën: