Andere handelsmerken op OX-ON

Naast onze eigen populaire OX-ON-veiligheidsproducten verkopen we ook beschermingsmiddelen van andere bekende fabrikanten. Dit zijn enkele andere bekende merken die ook zijn opgenomen in het brede productassortiment van OX-ON:

3M behoort tot de wereldleiders als het gaat om veiligheidsuitrusting. De producten van 3M zijn ontwikkeld op basis van de zwaarste werkomgevingen en het bedrijf heeft een zeer breed scala aan gepatenteerde producten. Het bekende gehoorbeschermingsmerk Peltor is eigendom van 3M.
Bezoek website

De communicatieoplossingen van 3M PELTOR zijn toonaangevend op het gebied van tweerichtingscommunicatie en headsets voor luisteren in Ambient Surround in luidruchtige omgevingen.
Bezoek website

De jarenlange ervaring van Abena op het gebied van wegwerphandschoenen helpt u bij het kiezen van de juiste handschoenen voor uw specifieke toepassing. De belangrijkste overweging bij het kiezen van wegwerphandschoenen is het beoogde gebruiksdoel en de hieraan gerelateerde noodzaak u voor bepaalde risico's te behoeden.
Bezoek website

Ansell produceert en verkoopt hoogwaardige beschermende handschoenen
voor zeer uiteenlopende industriële en medische toepassingen.
Bezoek website

Cederroth of Sweden maakt eerstehulpbenodigdheden en -apparatuur van hoge kwaliteit, waaronder oogdouche, pleisters, compressieverbanden, EHBO-koffers en stations.  
Bezoek website

Centurion is sinds 1990 trendsetter in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige beschermende helmen. Centurion biedt een breed assortiment en staat ook bekend om zijn helmen voor bromfietsen en motorfietsen. 
Bezoek website

Het Duitse merk Dräger is een internationale leider op het gebied van medische en veiligheidstechnologieën. De producten van het merk zijn ontworpen voor maximale
gebruikersveiligheid, maar altijd met het oog op comfort.
Bezoek website

Grolls is onderdeel van de Zweedse Swedol Group en heeft een eigen ontwikkeling en productie van beschermingsmiddelen zoals werkhandschoenen, bouwhelmen en werkkleding.
Bezoek website

Honeywell is het grootste bedrijf voor persoonlijke beschermingsmiddelen ter wereld. De trefwoorden voor hun producten zijn geavanceerde prestaties, comfort en design. De bekende merken Howard Leight, North en Miller worden geproduceerd door Honeywell.
Bezoek website

Howard Leight is een bekend merk dat hoogwaardige professionele gehoorkappen en oordoppen maakt. Howard Leight was voorheen onderdeel van het Zweedse Bilsom, maar is momenteel eigendom van de Amerikaanse Honeywell-groep.
Bezoek website

INSAFE, eigendom van OX-ON A/S, produceert voornamelijk handschoenen, ademhalingsbescherming, overalls en oogbescherming bedoeld voor professionals uit de industrie.
Bezoek website

JKL Medical A/S biedt chirurgische verbandkits met alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw werkplek goed is voorbereid op verwondingen en ongevallen.
Bezoek website

JSP is opgericht in 1964 en is
een toonaangevende fabrikant van innovatieve beschermingsmiddelen, gespecialiseerd in hoofd-,
oog-, gezichts- en ademhalingsbescherming.
Bezoek website

Het Italiaanse KASK maakt veiligheidshelmen in aansprekende ontwerpen voor fietsen, skiën, klimmen, redding en natuurlijk veiligheid op het werk.
Bezoek website

Marigold Industrial is een submerk van Ansell. Marigold-handschoenen zijn ontworpen voor superieure prestaties en veiligheid. De
handschoenen van het merk zijn gemaakt van natuurrubber via een milieuvriendelijk proces van onderdompeling in water.
Bezoek website

Miller staat voor kwaliteitsproducten voor de professionele gebruiker gericht op functionaliteit. Miller-producten worden gemaakt door Honeywell Protection, een gerenommeerde internationale fabrikant en distributeur van valbeveiligingsmiddelen, evenals andere merken voor persoonlijke veiligheid.
Bezoek website

Het merk North staat bekend om het produceren van betrouwbare en innovatieve ademhalingsbescherming, handschoenen en oogbescherming. North is eigendom van de Amerikaanse Honeywell-groep.
Bezoek website

Plum A/S levert hygiëne- en EHBO-oplossingen om een veilige en gezonde werkomgeving te bevorderen. Het biedt veiligheid en gemoedsrust met een op maat gemaakt EHBO-programma.
Bezoek website

Salvequick is momenteel in veel Europese landen marktleider en bijna een synoniem voor pleisters. Het bedrijf verkoopt dagelijks wereldwijd ongeveer 20 miljoen pakjes pleisters en is te vinden in de meeste huizen, scholen en werkplekken in Zweden.
Bezoek website

De producten van SHOWA zijn bekend, gerespecteerd en worden door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Ze zijn toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit, prestaties en bescherming en bieden gewone handen buitengewone vaardigheden.
Bezoek website

De Noorse firma Snögg is een van de grootste en meest innovatieve leveranciers van kwaliteitshulpmiddelen van Scandinavië.
Bezoek website

Towa maakt gebreide
handschoenen met een latex- of nitrilcoating.
De producten worden gemaakt in
de eigen fabrieken van Towa, met een focus
op kwaliteit en functionaliteit.
Bezoek website

Tyvek is een submerk van DuPont, dat beschermende kleding vervaardigt die is ontworpen voor een hoog niveau van veiligheid, langere duurzaamheid en superieur comfort, vooral in werkomstandigheden met gevaarlijke materialen. 
Bezoek website

Uvex is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van persoonlijke beschermingsmiddelen, met productiefaciliteiten zowel binnen als buiten Europa. Uvex staat voor innovatie en staat bekend om de superieure coating van zijn brillen en veiligheidsbrillen.
Bezoek website

+45 7431 1888

Bij OX-ON staan we altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuze.
info@ox-on.com